Топ во ногата: Еден шут, трипати во пречка, за да даде гол (ВИДЕО)

Стоперот на Филаделфија, Норвежанецот Јакоб Глесенс изгледа има топ во ногата, зашто постигна голчиште, ама додека топката влезе во мрежа, требаше дури трипати да ја погоди пречката.