Руски Зенит ја има најоригиналната најава за стартот на ЛШ (ВИДЕО)

Новата сезона во Лигата на шампионите стартува од вторник и среда, а рускиот шампион Зенит од Санкт Петербург ја има најоригиналната најава за почетокот на европската фудбалска елита.