Падна на втората пречка и на крај пак победи! (ВИДЕО)

Случката е на атлетски митинг, а Интернационалниот Олимписки Комитет (ИОК) сподели неверојатна трка на атлетичарка на 100 метри со пречки, која на вториот скок падна и на крај успеа да – победи. Видеото е повеќе мотивациско, дека никогаш човек не треба да се откаже.