Надежите на Германија дадоа страшен тимски гол – акција од учебници (ВИДЕО)

Нема потреба за коментар. Младите Германци на Холанѓаните им направија таква акција која е воодушевувачка. Одиграа максимум со два допира на топка од својот гол до противничкиот и погодија во мрежата.