Младинците на Рома го дадоа најспектакуларниот тимски гол (ВИДЕО)

Неверојатно спектакуларен гол дадоа денеска младинците на италијанска Рома, погодок кој го воодушеви светот, со единставноста и атракциите со петица после нои Николо Писили даде гол.