Јапонски коментатори паднаа во транс по мајсторски гол (ВИДЕО)

Уште еден мајсторски гол беше постигнат во Јапонија, а тој беше дело на фудбалерот на Кавасаки, Леонардо Дамиао, кој ги воодушеви јапонските коментатори.