Имало и тоа - седмерец против кој нема одбрана! (ВИДЕО)

Во светот на ракометот постојат таканаречени пеналџии, играчи кои се задолжени за изведување седмерци и тоа, обично, го прават со голема ефикасност. Сепак, нема седмерец кој не може да биде одбранет, ако голманот тргне на вистинската страна, арно ама, на инстаграм се појави една интересна идеја. Ако ракометар го изведе овој пенал во рамки на гол - тешко дека некој голман ќе го фати