Не беше планирано вака, но излезе одлично. Браќата Њокас уште на првиот меч во „Јане Сандански“ разгорија нешто во вардаровите поддржувачи, а особено како суперхерој се издвои Кевин Њокас со своите осум гола од осум обиди.