Ванда Нара, атрактивната сопруга на Мауро Икарди, во претходните неколку дена беше во Париз, па реши да ја искористи шансата да се фотографира низ градот.

Аргентинката реши да покаже една мала тетоважа во близина на интимен дел на телото, па мораше да го тргне капутот, кој го имаше на себе и така предизвика воодушевување кај припадниците на посилниот пол.