УФЦ ги објави најболните нокаути во 2020 година (ВИДЕО)

Најголемата и најсилна ММА организација на објави компилација од најдобрите пет УФЦ нокаути во годината.

Во ТОП 5 се наоѓаат потезите на Коди Гарбрант, Шон О'Мали, Френсис Нгану, Јан Блаховиќ и Херберт Барнс.