Тепачка на фудбалски меч во Хрватска - летаа боксови и шлаканици (ВИДЕО)

На натпреварот меѓу нисколигашите Грк и Рат во Хрватска се случи тепачка во која учествуваа и неколку лица од трибините.

По турканицата следеше вистински хаос, иако неколку фудбалери се обидуваа да спречат посериозен инцидент.