Слика од две дечиња на трибини предизвика бура во Германија (ФОТО)

На социјалните мрежи се појави фотографија на две дечиња кои седат на трибините на меч во Германија и пијат нешто што наликува на пиво, а тоа предизвика многу коментари од германската јавност.

Додека корисниците се караа како е возможно децата да пијат пиво затоа што се малолетни, конечно пристигна одговор за пијалокот во чашите, а тоа било сок од јаболка.