Се откажа од трките за да снима порно и заработи - три милиони долари! (ФОТО)

За Рене Грејси најверојатно никој нема слушнато поради нејзините резултати кои ги оствари како возач, но затоа 26-годишната девојка за само 18 месеци успеа да заработи три милиони долари од снимање видеа за возрасни.

Девојката имала лоши резултати на трките, па поради тоа пред година ипол решила да се ја промени професијата и да направи профил на „ОнлиФенс“, каде што ќе исполнува чудни барања на нејзините фанови.

„Луѓето бараа чудни работи од мене, но не ми е проблем да го правам тоа додека се плаќа“, вели девојката.

Грејси во само една недела заработила 3.000 долари, а по еден месец заработката се зголемила на 500.000 долари.