Роналдо си купи нов автомобил од девет милиони евра (ФОТО)

Еден од најдобрите фудбалери во светот, Кристијано Роналдо го збогати неговиот возен парк со уште една бесна машина.

Роналдо на својот профил на Инстаграм објави фотографија која привлече големо внимание, а на неа се наоѓа Бугати кој чини девет милиони евра.

На целата планета постојат само десет вакви автомобили, а на Кристијано е гравиран и неговиот знак „КР7“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You choose the view 😉😅

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on