Ни родена мајка не би го препознала: ММА борец покажа колку ќотек добил од противникот (ВИДЕО)

Во спектакуларна борба, Ден Хукер претрпе пораз од Дастин Поајер, а неколку дена подоцна покажа колку ќотел добил од Американецот.

Хукер едноставно не личеше на себе, имаше серизони повреди на лицето, по кои ни родена мајка не би го препознала.