Марјановиќ се врати во Србија и реши да повози на - трактор! (ФОТО)

Кошаркарот на Филаделфија, Бобан Марјановиќ се врати во Србија на одмор од напорната сезона, па стигна и да го посети селото Мирово во кое живее неговата баба, а неговата сопруга Милица се пофали на социјалните мрежи дека тој и пријателите возеле трактор.

Можеби семејството Марјановиќ е богато и живее во САД, сепак не ги заборава своите почетоци и не се срами да прифати и селски работи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make sure to swipe 🤩🚜

A post shared by Milica Marjanovic (@mrsbobi) on

Инаку, Боби од први јули е слободен агент, па останува да видиме дали ќе ја продолжи кариерата во Филделфија или ќе бара нова екипа.