Радуловиќ се врати во Косово - ќе го тренира Башкими!

Македонскиот тренер Дарко Радуловиќ го напушти Пелистер откако му заврши соработката, а денеска потпиша нов договор со Башкими од Косово.

Радуловиќ се враќа во екипата од Призрен, која ја тренираше и во сезоната 2022/23, по што се пресели во Унгарија.

Во кариерата досега работеше и како помошник на Вардар, но и главен тренер на скопската екипа, а потоа имаше авантура и во МЗТ Скопје.