Почна комеморацијата за Коби и Џијана Брајант во „Стејплс“ (ВИДЕО)

Во овие моменти започна комеморацијата во „Стејплс Центарот“ во Лос Анџелес за трагично загинатите Коби и Џијана Брајант.

Денешниот ден 24 февруари е одбран поради симболиката. Овој датум ги содржи бројките на дресовите на Коби (24) и Џијана (2). Комеморацијата е наречена „Славење на животот“.

Во живо можете да ја следите комеморацијата на овој ЛИНК.