Крвничко забивање на Леброн Џејмс: Играта застана да се провери обрачот (ВИДЕО)

Ѕвездата на Лос Анџелес лејкерс, Леброн Џејмс имаше неверојатно силно забивање во кошот на Денвер, по кое играта застана за момент да биде проверен обрачот. 

Коментаторите на „ЕСПН“ помислија дека Џејмс го скрши обрачот од силината на забивањето.