Тајно го сликал Шумахер, бара милион евра од медиумите во Италија!

Еден од најдобрите возачи во формула еден, Михаел Шумахер, веќе девет години е надвор од видикот на јавноста по тешката незгода на скијање во која едвај го спаси животот, но остана со здравствена состојба која се уште не е разјаснета за пошироката јавност.

Оттогаш се нема појавена ниту една нога фотографија од легендарниот Германец, што наскоро може да биде променето. Највлијателните италијански медиуми добиле понуда да откупат тајно направени фотографии од Шумахер, но само ако за тоа платат милион евра. Неговото семејство е добро запознаено со ситуацијата, знае дека постојат фотографиите и претпоставуваат кој ги направил.

Засега ниту еден од медиумите не одговорил позитивно, односно не искажал желба да ги откупи фотографиите, но прашање е кога ќе се најде доволно „валкан“ таблоид кој би се решил за една ваква инвестиција, без разлика колку тоа би донело болка во семејството на повеќекратниот Ф1-шампион.