Антологиските пенали по кои Црвена звезда се пласираше во плејофот за ЛШ (ВИДЕО)

Ваква епска пенал драма не се памети во квалификации во ЛШ, а за патник во плејофот беа потребни 11 пенал серии, се изведоа 22 пенали, беа промашени девет и на крај победи Црвена Звезда. Ако имате време, издвојте 20 минути да го видите трилерот што го одбележа вешерашната рунда на реванши од третото коло.