Шпанија го реиздава голманскиот дрес од 1980 година (ФОТО)

Кепа Аризабалага го носеше ретро дресот на шпанската фудбалска репрезентација од 1980 година. 

Овој дрес ќе може да се купи во лимитирана колични, но веројатно брзо ќе биде распродаден.