Полските хулигани објавија како им е во притворот во Скопје! (ФОТО)

Последните два дена, во пресрет на натпреварот од квалификациите за Европското првенство, Македонија ја пречека Полска. Навивачите на Полска уште една докажаа зошто со озлогласени во низа инциденти, што со полицијата, што помеѓу себе. Дури 223 навивачи беа уапсени, а сега објавија слика како си поминаа во притворот.