Милан го промени грбот поради пандемијата на коронавирус (ВИДЕО)

Откако Интер од Мајами одлучи да го промени својот грб поради коронавирусот, на ист чекор се одлучи и калчолигашот Милан.

Со ова, екипата на Милан сакаа на сите да им покаат дека се придржуваат до правилата на изолација поради пандеминјата на коронавирус, па сите треба да го почитуваат прописното растојание се со цел да не се заразат.

Имено, „росонерите“ го „отцепија“ грбот на три дела и така покажаа дека растојанието е многу важно,

Да останете на дистанца за да не вратите повторно сите заедно, порачаа од Милан.