Тајсон и неговите луди денови: Имав оргии со мајките и сестрите на моите пријатели!

Во деведесетите години од минатиот век Мајк Тајсон беше страв и трепет за сите боксери.

Американдкиот боксер во својата биографија откри неколку интересни детали од почетоците во рингот.

Во младоста бев вистински ѕвер со пари. Се расфрлав на сите страни, забавувајќи се со луѓе на кои им ги е*ев  мајките, како и сестрите во исто време. Тоа беа луди оргии. Бев болен и не знаев зошто го правам тоа. На многу девојки им купив автомобил, се вели во биографијата на Тајсон.

Се разбира, овој вид на живот е далеку зад Мајк, еден од најдобрите боксери што некогаш се појавија во рингот.

Во моментов, Тајсон се занимава со одгледување марихуана за медицински цели, а неговата работа оди многу добро.