Нокаут на годината – со страшен аперкат го патосира противникот (ВИДЕО)

Џо Џорџ го има нокаутот на годината откако во борбата со Аргентинецот Маркос Ескудеро, го патосира својот противник со еден потег – страшен аперкат.

Ова беше реванш откако пред една година Џорџ победи со одлука на судиите, а Аргентинецот се жалеше дека е украден и сега, Британецот му покажа на Аргентинецот кој е кој на спектакуларен начин. Ова беше 11-та победа на Џорџ, кој останува непоразен.

Joe George knocks out Escudero

Turned his lights out with the uppercut ? (via Showtime Boxing)

Posted by ESPN on Saturday, August 1, 2020