Робсон да Силва со неодбранлива бомба од 25 метри ја отвори Беласица (ВИДЕО)

Бразилскиот интернационалец Робсон Да Силва повторно даде гол во свој стил, со бомба од 25 метри, овојпат неодбранливо биеќи во десниот долен голмански агол за водство на Македонија ЃП во Струмица против Беласица, која е бивш клуб на „кариоката“, кој зимава се врати во Ѓорче Петров.