Најлошите 28 секунди во историјата на фудбалот се случија во Италија (ВИДЕО)

Во светот на фудбалот сме биле сведоци на секакви промашувања, но вакво сигурно не сте виделе. Ова се најлошите 28 секунди во историјата на фудбалот, а се случија во Италија.