Фудбал во Аргентина: Стартови за во затвор, боксови, клоци... (ВИДЕО)

На натпревар во пониските фудбалски лиги во Аргентина се случи вистински хаос по еден хорор-старт. Почнаа да летаат боксови, клоци, мајагери и настана општ хаос.