Две скоро идентични мајстории во Шпанија и Молдавија – голчишта „а ла Бекам“ (ВИДЕО)

Посебен коментар не е потребен, кога ќе се дадат вакви голови „а ла Бекам“. Првиот е од Шпанија, а вториот од Молдавија. Разликата е 20-на метри, ама треба да имаш чувство, супер-техника и добра проценка за да погодиш на овој начин и да го измамиш голманот.