Лионел Меси денеска во Барселона го отвори својот прв бутик во кој ќе се продава ексклузивно само облека од неговата прва модна линија. 

Фудбалерот на Барселона реши да влезе во нов бизнис во кој главна ќе биде неговата сестра. Меси тргнува по стапките на Кристијано Роналдо кој подолго време има своја модна линија.