Манчестер сити го искрши трофејот од Премиерлигата откако падна од балкон? (ВИДЕО)

На социјалните мрежи се појави видео на кое трофејот од Премиерлигата, што го освои Манчестер сити паднал од балкон и е целосно исркшен. 

Сепак се работи за шега и планирано видео од Манчестер сити. Трофејот е на сигурно место и е во одлична состојба.