Канаѓанка ја прекина хокеарската кариера за да продава голи слики (ФОТО)

Една од најзгодните хокеарки Микејла Демајтер реши да ја прекине кариерата и да се посвети на продавање фотографии и видеа за возрасни преку „ОнлиФанс“, кои ѝ носат огромна заработка.

Микејла доби околу 1,3 милиони фанови на својот профил на Инстаграм, а дел од нив ја следат и на „ОнлиФанс“ за што ѝ плаќаат по 17 долари месечно за претплата.