Брутално: Руски хулигани кога ќе се грабнат на ферка, боксови летаат на сите страни (ВИДЕО)

Одамна е позната руската хулиганска бруталност и фактот дека каде и да се начекаат хулигански групи, следува тепачка на ферка, по која светот останува подзинат. Снимкава е од Ростов, каде се начекале хулигани на Ростов и на Локомотив Москва... Наводно победиле тие од Ростов, кои се во црни маички, а ваквата бруталност уште еднаш покажа зошто Русите во хулиганскиот свет и тоа како ептен високо котираат.