Возач се изнервира и почна брутално да го тепа ривалот (ВИДЕО)

Неверојатна пресметка беше забележана на патеката Мартинсвил во Вирџинија, кога еден нервозен возач го истури својот бес врз ривалот.

Ендру Грејди се налути поради инцидент за време на трка, по што почна да го тепа противникот преку прозорецот.

„Ова е спорт за мажи и ако знаеш да направи проблем, тогаш мораш да знаеш и како да добиеш ќотек како човек“, кажа Грејди.