Халанд: Кога ќе се пензионирам, ќе одгледувам крави

Ерлинг Халанд е на самиот старт од својата фудбалска кариера, но веќе размислува за иднината и животот откако ќе ги закачи копачките. 

Норвежанецот барем засега не планира да остане во фудбалот откако ќе му заврши играчката кариера туку сака да живее и работи на фарма.

„Сакам да возам трактор, да ги хранам кравите или било што. Сигурно ќе имам една мала фарма откако ќе се пензионирам и ќе работам на неа“, рече голгетерот.