Барселона на лето сака да продаде четворица фудбалери, но никој од нив не сака да замине!

Барселона ќе има проблеми да ги продаде фудбалерите од кои сака да се ослободи бидејќи на сите им е убаво во каталонскиот клуб и не сакаат да си заминат.

Според каталонскиот весник „Спорт“, Барселона сака да ги продаде Алехандро Балде, Кунде, Рафиња и Левандовски.

Но, има проблем, ниту еден од нив не сака да ја напушти Барселона, па нејасно е кој ќе си оди од клубот.

Со цел да ја подобри лошата финансиска ситуација, Барселона сака да продаде некои од играчите кои имаат висока цена.