Тенисер си доби топче во меѓуножјето, па почна да се витка по теренот (ВИДЕО)

Лукаш Кубот и Марсело Мело славеа во првото коло од турнирот во Шангај протви Борна Чориќ и Рунхао Хуа со 6-4 и 7-5, но Полјакот доживеа еден незгоден удар.

Кубот доби удар во меѓуножјето, по што падна на теренот, а најпрво останатите тенисери се загрижија, но потоа и почнаа да се смеат поради инцидентот.