Кирјос ја продолжува војната со Чориќ: Баш би сакал да го видам твојот - кикирика мозок!

Војната на социјалните мрежи меѓу Борна Чориќ и Ник Кирјос продолжува.

Откако хрватскиот тенисер го праша Австралиецот на Твитер дали „испил неколку чаши повеќе“, како што се очекуваше, пристигна одговорот.

Контроверзниот Кирјос одговори на овој твит коментирајќи ги менталните способности на Ćориќ.

Се шегуваш за светската пандемија. Тоа ја покажува твојата зрелост на ниво на шампион. Добро ќе биде да се видиме следен пат, да се види тој кикирика мозок дали пораснал, напиша Кирјос.