Кадиров собра УФЦ-борци и им даде оружје во раце (ВИДЕО)

Чеченскиот лидер Рамзан Кадиров ги собра најголемите УФЦ-ѕвезди како Камар Усман, Џастин Гејџи и Хенри Сехудо, по што им даде различни оружја за да се забавуваат.

УФЦ-борците беа гости и на роденденот на еден од синовите на Кадиров, а ова на Усман не му е првпат да ја посети Чеченија, откако претходно беше гостин во 2020 година.