Голчиште на сезоната: Волеј од 40 метри на аматерски меч (ВИДЕО)

Коментар не е потребен. Мечот е од аматерскиот ранг во англискиот фудбал, ама уште отсега ова голчиште е кандидат за наградата „Пушкаш“ за најубав гол.