Урнебес на Е-Формула – седум болиди како по „наредба“ се забиваа во ѕид (ВИДЕО)

Коментар не е потребен, зашто селува урнебесно. Седум болиди во Сеул на гранпри во Е-Формула како по „наредба“ се забиваа во ѕид и еден во друг. Дали на сите им откажа електрониката во ист момент не е познато, ама инцидентов е хит по социјалните мрежи.