Станиќ го имаше првиот тренинг со Работнички (ФОТО)

Работнички денеска го промовира Горан Станиќ како нов тренер, по што беше одржан првиот тренинг под негово водство.

Станиќ седна на кормилото на „романтичарите“ по заминувањето на Гоце Седлоски кој имаше лоши резултати во изминатиот дел од сезоната.