И Ибра би му симнал капа на Вида: Страшна атракција на хрватскиот стопер (ВИДЕО)

Хрватскиот репрезентативен стопер Домогој Вида, членот на сребрената генерација на „коцкестите“ од СП во Русија пред две години постигна страшно атрактивен гол со петица за кој би му се поклонил и би му симнал капа и – Златан Ибрахимовиќ.

За потегот посебен коменар не е потребен. Едноставно – фантастична атракција!