Американската голферка со хрватско потекло Пејџ Рене Спиранац е една од најзгодните во спортот, меѓутоа и Англија може да се пофали со талентирана и згодна голферка, а тоа е Луси Робсон, која заработува пари и од продавање фотографии и видеа за возрасни на „ОнлиФенс“.

Луси го помина детството во Флорида и се заљуби во голф, а играше турнири како помлада, па дури настапуваше и за нејзиниот колеџ, но очигледно реши повеќе да се посвети на „ОнлиФенс“ отколку на голфот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Robson (@lucyrobson)