Зајон Вилијамсон го искриви кошот со монструозни забивања (ВИДЕО)

Зајон Вилијамсон на натпреварот на „Ѕвездите во надоаѓање“ на Ол-старот во Чикаго покажа дел од својот репертоар во забивање.

Имаше неколку монструозни потези па дури и го искриви кошот. 

 

За да не биде толку импресивен неговиот настап на натпреварот, во финишот не реализираше две забивања кои сакаше да ги изведе во стилот на Винс Картер од пред 20 години.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zion had his shot. 😂

A post shared by House of Highlights (@houseofhighlights) on