Страшен нокаут во ММА: Норвежанец се сруши како свеќа (ВИДЕО)

Дуелот на Мзвандиле Хлонгве и Тобјорн Мадсенс во ММА заврши со неверојатен нокаут на Хлонгве, кој со неверојатно брзи потези го нокаутираше Норвежанецот. Мзвандиле му удри и лакт во серијата удари во лицето, по што Мадсенс се сруши како свеќа, а лекарите мораа неколку минути да интервенираат за да го вратат во нормала.