Синовите на Меси го освоија „Инстаграм“ (ВИДЕО)

Лионел Меси вчера на својот „Инстаграм“ објави видеа од своите три синчиња во домашна атмосфера. Делуваа слатко и неоддоливо, па брзо станаа вирални на социјалните мрежи.