Првпат леташе со змеј и ѝ погледна на смртта во очи! (ВИДЕО)

Американецот Крис Гурски до крајот на својот живот ќе го памети првиот обид за лет со змеј во текот на посетата на Швајцарија од каде што си понесе и болен спомен - скршен зглоб ан раката. Но, можеше да биде по уште полошо, бидејќи инструкторот со кој леташе заборави да го закачи за конструкцијата на змејот...