Пато кине мрежи во Кина: Погоди со вистинска „бомба“! (ВИДЕО)

Поранешната ѕвезда на Милан, Александре Пато се пронајде себе си во Кина. Тој редовно постигнува голови, а ова е неговиот последен за екипата на Тианџин.